Bijgewerkt: 20 maart 2023

• Toepasselijke producten: SwitchBot Hub2
  • SwitchBot App Versie: V6.24 of nieuwer

1. Zorg ervoor dat u over de nieuwste SwitchBot app beschikt.

2. Zorg ervoor dat de luchtopening van de temperatuur-/vochtigheidssensor niet geblokkeerd is.

3. De temperatuur-/vochtigheidssensor mag niet in de buurt zijn van warmtebronnen of andere objecten die de temperatuur en vochtigheid beïnvloeden.

4. Er is een optie voor "Temperatuur/Vochtigheid kalibratie" op het Hub 2 instelscherm. Volg voor kalibratie de instructies van de applicatie.

5. Wacht na de kalibratie even voordat u de temperatuur en vochtigheid controleert.

6. Als het bovenstaande het probleem niet oplost, meld u dan aan bij de SwitchBot applicatie en klik op de knop Profiel > Feedback.