Laatst bijgewerkt: 2023 Maart 31

• Toepasselijke producten: SwitchBot Hub 2, SwitchBot Hub Mini

1. Zorg ervoor dat het stopcontact bij u thuis goed werkt.

2. Zorg ervoor dat de kabel goed is aangesloten op het apparaat.

3. Als u een alternatieve oplaadadapter en kabel beschikbaar heeft, probeer daar dan op over te schakelen om te zien of het apparaat aangaat. Eenmaal ingeschakeld, zal de Hub Mini zijn indicator even knipperen, en Hub 2 zal piepen en tegelijkertijd temperatuur- en vochtigheidsgegevens weergeven.

Apparaat Oplaadadadapter uitgang Aansluitpoort
Hub Mini 5V1A/5V2A Micro USB
Hub2 5V2A USB Type C(with multiple sensors)

4. Als het gebruik van een andere oplaadadapter en kabel het probleem oplost, vergoeden wij u de kosten van de oplaadadadapter/kabel in het geval van de Hub Mini. De Hub 2 kabel is uniek en wordt binnen de garantieperiode vervangen door de originele of een nieuwe kabel.

5. Als het apparaat ook na het verwisselen van de oplaadadadapter en kabel niet wordt ingeschakeld, neem dan contact met ons op door in te loggen op de SwitchBot app → Profiel → Help en Feedback → Feedback. We zouden het op prijs stellen als u ons de volgende informatie geeft wanneer u contact met ons opneemt.

• Geef ons alstublieft een video van het apparaat dat niet start na het inschakelen.