Laatst bijgewerkt: 2023 september 15

• SwitchBot App-versie: 7.5 of nieuwer

1. Voor nieuw aangemaakte accounts in de SwitchBot-app logt u rechtstreeks in met uw e-mailadres / gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Als u een extern (Apple, Amazon, Google) account hebt, log dan direct in met "Log in met extern account". U hebt het recht om de SwitchBot-producten en -apparaten die aan u zijn gekoppeld toe te voegen, te openen en te beheren.

* Als u niet kunt inloggen met een extern account, neem dan contact op met onze klantenservice op support@switch-bot.com met uw account.

3. Als u uw wachtwoord hebt gewijzigd of uw toegangscode bent vergeten, raadpleegt u het gerelateerde bericht.

Gerelateerde post:I Wilt u het wachtwoord van mijn SwitchBot-account wijzigen, hoe stel ik dit in?

4. Bij het invoeren van e-mailaanmeldingsgegevens in de SwitchBot-app, als u een e-mailadres invoert dat niet aan de voorwaarden voldoet, ontvangt u mogelijk een bericht "Email Format Error". Als u een geldig e-mailadres wilt invoeren bij het aanmelden, raadpleegt u de onderstaande tips.

De lengte van het e-mailadres dat wordt gebruikt om de SwitchBot-app te registreren, is niet beperkt en kan Engels zijn (inclusief hoofdletters en kleine letters), cijfers, punten, onderstrepingstekens en mintekens. Het eerste teken moet een letter of cijfer zijn.
Alleen letters, cijfers en symbolen moeten vóór "@" worden ingevoerd, zoals "_" en "-"
"@" moet altijd gevolgd worden door "@a.b". A of B moet alfanumeriek zijn

Voorbeeld: De volgende e-mailnaam voldoet aan de e-mailvereisten voor de registratie van de SwitchBot-app:
  • user_name@switchbot.com
  • user-123@switchbot.com
  • 123-user@switchbot.com
Referentie: Geen van de volgende e-mailnamen voldoet aan de e-mailvereisten voor registratie van de SwitchBot-app:
  • _user123@switchbot.com
  • -123user@switchbot.com
  • user*123@switchbot.com
Het eerste begin is geen letter of cijfer of er wordt een niet-ondersteund speciaal teken gebruikt.

Als het ingevoerde e-mailadres niet aan de criteria voldoet, raden we u aan over te stappen op een ander e-mailadres dat voldoet aan de criteria voor de registratie-indeling.