Bijgewerkt: 30 december 2022

• SwitchBot-app: V6.21 of nieuwer

Voorafgaand aan systeemonderhoud

De officiële website is een ander systeem dan de SwitchBot-app en u moet zich bij elk account registreren.

Na systeemonderhoud

Vanwege systeemonderhoud kunt u nu uw officiële website-account koppelen aan uw SwitchBot-app-account. We zullen u begeleiden bij het koppelen vanuit de app.

1. Als je een officieel website-account hebt en eerder je SwitchBot-app-account hebt gekoppeld, werkt de app zoals voorheen. In het winkelgedeelte bent u al geregistreerd en wanneer u op het inlogsymbool in de rechterbovenhoek tikt, worden uw accountgegevens weergegeven.

2. Als u een officieel website-account hebt maar dit niet aan uw SwitchBot-app-account hebt gekoppeld, tikt u in het winkelgedeelte op het login-symbool in de rechterbovenhoek en wordt u gevraagd om te linken. Nadat u op 'Koppelen' hebt gedrukt, selecteert u uw land/regio van verblijf → voer uw bestaande officiële website-account in → voer de verificatiecode in → de koppeling is voltooid.

3. Als je geen officieel website-account hebt, tik je in het winkelgedeelte op het login-symbool in de rechterbovenhoek en krijg je advies over of je moet linken.

3-1> Als u op "Niet nu" drukt, bent u als bezoeker aan het browsen.

3-2> Nadat u op "Koppelen" hebt gedrukt, selecteert u uw land/regio van verblijf → maak een officieel website-account aan → Maak automatisch een officieel website-account aan met het SwitchBot-app-account → Het aanmaken is voltooid. Na voltooiing hebben uw officiële website- en SwitchBot-app-accounts hetzelfde e-mailadres.

Houd er rekening mee dat:

Zodra u uw land/regio heeft gekoppeld aan het officiële website-account van uw land/regio, kunt u niet meer overschakelen naar andere landen/regio's in de app. Kijk eventueel op de website. Officiële website: https://www.switch-bot.com/