Veiligheidsinformatie

• Controleer voor gebruik van dit product uw elektriciteitsspanning. Een verkeerde spanning zal het product beschadigen en veiligheidsproblemen veroorzaken.
  • Knip de strip alleen door op het aangewezen punt. Het afgesneden gedeelte werkt niet. Knip de lamp alleen door als de stroom is uitgeschakeld. Anders kan dit leiden tot kortsluiting.
  • Houd het montageoppervlak schoon en vlak voor een goede hechting.
  • Gebruik de bevestigingsgespen op oppervlakken zoals behang voor een veiligere installatie.
  • De strip is NIET waterdicht, blijf uit de buurt van water.
  • Gebruik het product alleen binnenshuis. Zorg bij gebruik voor een goede luchtstroom voor koeling.
  • Wanneer u het product buigt tijdens de installatie, vermijd dan het buigen van de LED onderdelen om een lange levensduur van het product te behouden.
  • Laat kinderen dit product nooit alleen installeren.