Veiligheidsinformatie

• Deze camera is uitsluitend bestemd voor gebruik binnenshuis. - Houd het apparaat uit de buurt van water, vuur, vochtige of hete omgevingen.
  • Haal de stekker uit het stopcontact bij onweer of als het apparaat langere tijd niet wordt gebruikt. - Probeer het apparaat niet te demonteren, te repareren of aan te passen.
  • Gebruik geen beschadigde oplader of USB-kabel om het apparaat op te laden. - Gebruik geen andere dan de aanbevolen opladers.
  • Niet gebruiken op plaatsen waar draadloze apparaten niet zijn toegestaan.
  • De adapter moet in de buurt van het apparaat worden geïnstalleerd en moet gemakkelijk toegankelijk zijn.

Voorzorgsmaatregelen

• Scan de QR-code om toegang te krijgen tot het internet. Zorg ervoor dat het scherm van uw telefoon helderder is dan de omgeving.
  • Zorg ervoor dat de anti-wortelfunctie op Wi-Fi is uitgeschakeld. Als deze is ingeschakeld, kan de verbinding met het internet mislukken.
  • Zorg ervoor dat de camera is aangesloten op een draadloos 802.11b/g/n (2,4GHz), IPV4-netwerk.