Laatst bijgewerkt: 3 februari 2024

Overleg vloeibare producten aan te schaffen

Geef uw feedback via de SwitchBot-app, zodat ons ondersteuningspersoneel u van foto's en video's kan voorzien. Als je haast hebt, neem dan contact met ons op via de chat.

Bevestiging van de voortgang van de bestelling/logistiek

Wij raden u aan contact op te nemen met ons op te nemen via chat, omdat dit de meest goedkope manier is om contact op te nemen met ons op te nemen.

Instellingen/Problemen oplossen

Bepaalde bedieningslogboeken van de SwitchBot-app vereisen zijn, vereisen wij u feedback van de SwitchBot-app in te dienen voordat u telefonisch contact met ons opneemt. In sommige gevallen zullen we de feedback krijgen die we van onze klanten ontvangen, aanpassen met ons technisch team.

Chat-ingang

Als u naar de officiële ondersteuningspagina gaat, verschijnt er rechtsonder een rode 'Ondersteuning'. Klik erop om te chatten.

Hoe u feedback kunt indienen

Log in op de SwitchBot-app → Profiel → Hulp en feedback → Maak een nieuw ticket.