• Gerelateerde producten: SwitchBot Spotlight Cam voor buiten
  • SwitchBot App Versie: 8.0 of nieuwer

1. Zorg ervoor dat de versie van je SwitchBot App up-to-date is.

2. Controleer of SwitchBot Outdoor Spotlight Cam is toegevoegd aan uw App.

3. Ga in de SwitchBot App naar de relevante SwitchBot Outdoor Spotlight Cam → tandwiel icoon → Basisinstellingen → Alarmmeldingen ontmantelen → Alarmmeldingen ontmantelen inschakelen

4. Zo zet je App-meldingen aan voor je SwitchBot Outdoor Spotlight Cam:

• Start de SwitchBot App en log in.
  • Tik rechtsonder op "Profiel".
  • Tik op "Meldingen".
  • Tik op het tandwielpictogram rechtsboven.
  • Zet "App Meldingen" aan.
  • Zet "Apparaatmeldingen" aan.
  • Tik op "Meldingenbeheer" onder "Apparaatmeldingen".
  • Als je meerdere huizen hebt, schakel dan naar het huis waar de SwitchBot Outdoor Spotlight Cam zich linksboven bevindt.
  • Zet "Meldingen toestaan" aan.
  • Tik op de betreffende SwitchBot Outdoor Spotlight Cam.
  • Zet "Meldingen toestaan" aan.
  • Schakel "Alarmen uitschakelen" in.

Opmerking:

• Je kunt het ontmantelen van alarmen in dezelfde volgorde uitschakelen.

5. Met de instellingen in stap 3 en 4 ontvang je meldingen op je smartphone wanneer de SwitchBot Outdoor Spotlight Cam wordt verwijderd.