• Gerelateerde producten: SwitchBot Spotlight Cam voor buiten
  • SwitchBot App Versie: 8.0 of nieuwer

1. Zorg ervoor dat de versie van je SwitchBot App up-to-date is.

2. Controleer of SwitchBot Outdoor Spotlight Cam is toegevoegd aan uw App.

3. Ga in de SwitchBot App naar de relevante SwitchBot Outdoor Spotlight Cam → versnellingspictogram → Bewegingsdetectie → Schakel bewegingsdetectie in.

4. Zo zet je meldingen van bewegingsdetectie aan voor je SwitchBot Outdoor Spotlight Cam:

• Start de SwitchBot App en log in.
  • Tik rechtsonder op "Profiel".
  • Tik op "Meldingen".
  • Tik op het tandwielpictogram rechtsboven.
  • Zet "App Meldingen" aan.
  • Zet "Apparaatmeldingen" aan.
  • Tik op "Meldingenbeheer" onder "Meldingen".
  • Als je meerdere huizen hebt, schakel dan naar het huis waar de SwitchBot Outdoor Spotlight Cam zich linksboven bevindt.
  • Zet "Meldingen toestaan" aan.
  • Raak de relevante SwitchBot Outdoor Spotlight Cam aan.
  • Zet "Meldingen toestaan" aan.
  • Schakel "Bewegingsalarmen" in.

Opmerking:

• Voor bewegingsalarmen moet de functie bewegingsdetectie van de SwitchBot Outdoor Spotlight Cam zijn ingeschakeld.
  • Je kunt "Bewegingsalarmen" in dezelfde volgorde uitschakelen.
  • Je kunt "Alleen gebeurtenissen weergeven" of "Afbeeldingen en gebeurtenissen weergeven" onafhankelijk van elkaar kiezen.

5. Met de instellingen in stap 3 en 4 ontvang je meldingen op je smartphone wanneer er beweging wordt gedetecteerd.