Sidst opdateret: 2023 okt 27

• Relaterede produkter: SwitchBot Meter, SwitchBot Meter Plus
  • SwitchBot App Version: V7.7.1 eller nyere
  • Firmware Version: SwitchBot Meter: 2.9 eller nyere, SwitchBot Meter Plus: 0.6 eller nyere

1. Sørg for, at du har den nyeste version af SwitchBot-appen.

2. Bekræft, at Meter/Meter Plus er blevet tilføjet til SwitchBot-appen, og at firmwareversionen er den nyeste version.
Hvis det ikke er Meter V2.9/Meter Plus V0.6 eller nyere, bedes du kontakte os på SwitchBot App -> Profile -> Help&Feedback.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, bedes du logge ind på SwitchBot-appen → Profil → Hjælp & feedback → Feedback. Vores tekniske team vil undersøge sagen.