Bijgewerkt: 20 februari 2023

• Toepasselijke Producten: Pan/Tilt Cam, Pan/Tilt Cam(2K/3MP), Outdoor Spotlight Cam.
  • SwitchBot App Versie: V6.19 of nieuwer
Wanneer de capaciteit van uw SD-kaart is opgebruikt, worden opnames automatisch overschreven en verwijderd met eerder opgeslagen gegevens.
Hier is een tabel met enkele van de ondersteunde SD-kaarten die onze camera's gebruiken en hun maximale opslagcapaciteit.
Model Ondersteunde SD-kaartcapaciteit Ondersteunde SD-kaartstandaarden ondersteuning voor continue opname Aanbevolen SD-kaarten
Indoor Cam 8G-128G FAT32 Ondersteund SanDisk,
Samsung en Kioxia.
Pan/Tilt Cam 8G-128G FAT32 Ondersteund
Pan/Tilt Cam(2K/3MP) 8G-256G FAT32 /exFAT (ondersteund door Firmware 33.9.13) Ondersteund
Outdoor Spotlight Cam 8G-256G FAT32 /exFAT (ondersteund door Firmware 2.1.13) Niet ondersteund
  • In de continue opnamemodus gebruiken de SwitchBot Indoor Cam en Pan/Tilt Cam ongeveer 10 GB opslagruimte per dag. Een SD-kaart van 128 GB kan ongeveer 12 dagen continu opnemen. SwitchBot Pan/Tilt Cam 2K gebruikt ongeveer 5 GB capaciteit per dag, een 128 GB SD-kaart kan ongeveer 24 dagen continu opnemen.