Laatst bijgewerkt: 2023 apr 14

• Gerelateerde producten: SwitchBot Pan/Tilt Cam, SwitchBot Pan/Tilt Cam3MP, SwitchBot Indoor Cam, SwitchBot Outdoor Spotlight Cam

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de SwitchBot App hebt.

2. Controleer of de Camera is toegevoegd aan de SwitchBot App.

3. Ga naar de Cloud Storage pagina.

• Open de SwitchBot app.
  • Tik op de Camera
  • Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het bewakingsscherm
  • Tik op "Cloud Storage" op de Instellingen pagina

4. Op de pagina Cloud Storage tikt u op "Order" om de diensten waarop u geabonneerd bent weer te geven (servicestatus, vervaldatum, enz.).

5. Tik op "Wisselen" op de pagina met servicedetails om het gecontracteerde camera-apparaat te annuleren. Druk na het annuleren op "Toevoegen" en selecteer een andere camera in uw account om u opnieuw in te schrijven voor het cloudopslagprogramma.

Let op:

1. Het cloudopslagprogramma kan vrij worden overgedragen tussen cameraproducten die binnen de contractperiode onder dezelfde account zijn geregistreerd.

2. Cloudbeelden kunnen niet worden overgedragen.