1. Sta meldingen voor de SwitchBot App toe op onze mobiele telefoon instellingen.

2. Ga dan naar de instellingen van de Pan/Tilt Cam en zet de meldingsoptie aan.

We ontvangen een melding op de telefoon wanneer de Pan/Tilt Cam de verbinding met het netwerk verbreekt.

Als we de optie bewegingsdetectie op de instellingenpagina inschakelen, ontvangen we ook een melding wanneer hij een beweging detecteert.