• Gerelateerde producten: SwitchBot Pan/Tilt Cam, SwitchBot Pan/Tilt Cam 2K

1. Bereid een pen/naald voor om de camera te resetten.
  2. Zorg ervoor dat uw camera van stroom wordt voorzien.
  3. Zorg ervoor dat uw camera niet geregistreerd is op een ander SwitchBot-account. Als uw camera eerder aan een ander account was toegevoegd, kunt u het apparaat niet resetten.
  4. Steek de naald in het resetgaatje aan de achterzijde van uw SwitchBot Pan/Tilt Cam en houd deze 5 seconden ingedrukt totdat u een klik hoort.
  5. Uw apparaat dient een geluid te laten horen wanneer het proces is voltooid.
  6. Haal de naald uit het gat.
  7. Nadat u het opstartgeluid hoort, kunt u doorgaan met het toevoegen van uw camera aan uw SwitchBot-account.
Als u andere problemen ondervindt, neem dan contact op met ons door op de pagina Profiel te klikken en Feedback te selecteren wanneer u onze app gebruikt.