Wanneer we een Home delen met anderen, zijn wij de eigenaar en zijn de genodigden de regelmatige gebruikers van de apparaten onder deze Home.

Wat de eigenaar kan doen:

1. Toegang tot en controle over de apparaten en Scenes

2. De instellingen van de apparaten en Scenes wijzigen

3. De apparaten en Scenes toevoegen en verwijderen

4. Nieuwe vrienden uitnodigen of een gedeeld lid verwijderen

(De eigenaar heeft de hoogste prioriteit aan deze Home en alle acties zijn hetzelfde als normaal).

Wat genodigden ( gebruikers ) kunnen doen:

1. Toegang tot en controle over de apparaten en Scene

Wat genodigden ( gebruikers ) niet kunnen doen

1. De instellingen van de apparaten en Scènes wijzigen

2. De apparaten en Scènes toevoegen of verwijderen

3. Nieuwe vrienden uitnodigen om lid te worden of een gedeeld lid te verwijderen

Meer informatie over de autorisatie voor eigenaar en gebruikers in Thuisdeling vindt u in het onderstaande artikel.

Quick Look at the Authorization for Owner and Users in Home Sharing