Laatst bijgewerkt: 2024 Feb 2

• Verwante producten: SwitchBot Luchtbevochtiger
  • SwitchBot app-versie: 7.11 of nieuwer

1. Zorg ervoor dat de versie van je SwitchBot App up-to-date is.

2. Controleer of SwitchBot Luchtbevochtiger is toegevoegd aan uw App.

3. Methode 1: Volg de onderstaande stappen om te integreren via de Google Home App.

• Tik op de Google Home App.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op de "+".
  • Tik op "Werkt met Google".
  • Selecteer "SwitchBot" in de lijst.
  • Tik op doorgaan en log vervolgens in op je SwitchBot-account in de browser.
  • De koppeling wordt voltooid.

4. Methode 2: Volg de onderstaande stappen om te integreren via de SwitchBot App.

• Start de SwitchBot App en log in.
  • Tik op de relevante SwitchBot SwitchBot Luchtbevochtiger.
  • Als het Actiepaneel is ingeschakeld, tik dan op "Meer".
  • Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.
  • Tik in het scherm Instellingen op "Clouddiensten".
  • Tik op Google Assistant.
  • Tik op "Verbinden".
  • Voer je Google Home App login-ID en wachtwoord in.
  • De verbinding wordt automatisch tot stand gebracht.

5. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via SwitchBot App > Profiel > Help & Feedback >Feedback.