Laatst bijgewerkt:2023 Dec 05

• Versie SwitchBot App: 7.8 of nieuwer

1. Zorg ervoor dat de versie van je SwitchBot App up-to-date is.

2. We zullen je begeleiden bij het maken van Automation.

Methode 1

• Start de SwitchBot App.
  • Tik op het "+"-symbool in de rechterbovenhoek en tik op "Automatisering toevoegen".
  • Voer de naam van de automatisering in.
  • Voeg een voorwaarde toe onder "Wanneer".
  • Tik indien nodig op "Geavanceerde opties", in de sectie "En", en voeg voorwaarden toe.
  • Voeg actie toe in het gedeelte "Dan".
  • Opslaan.

Methode 2

• Start de SwitchBot App.
  • Tik op de knop "Automation" in het midden van het onderste menu.
  • Tik op het "+"-pictogram in de rechterbovenhoek van het automatiseringsscherm.
  • Voer de naam van de automatisering in.
  • Voeg de voorwaarden toe in het gedeelte "Wanneer".
  • Tik indien nodig op "Geavanceerde opties" in de sectie "En" en voeg voorwaarden toe.
  • Voeg actie toe in het gedeelte "Dan".
  • Opslaan.

3. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via SwitchBot App > Profiel > Help & Feedback >Feedback.

*Gerelateerde berichten:Waar kan ik automatisering vinden die al is gemaakt?