Laatst bijgewerkt: 17 mei 2023

• Gerelateerde producten: SwitchBot Indoor Cam, SwitchBot Pan/Tilt Cam, SwitchBot Pan/Tilt Cam 2K, SwitchBot Outdoor Spotlight Cam
  • SwitchBot App Versie: 7.0 of nieuwer

1. Zorg ervoor dat uw SwitchBot-app de nieuwste versie is.

2. Zorg ervoor dat het SwitchBot-camera-apparaat is toegevoegd aan de SwitchBot-app.

3. Plaats de micro SD-kaart in het camera-apparaat.

*Gerelateerd bericht:  Hoe de SD-kaart in Pan/Tilt Cam te plaatsen/verwijderen en beperkingen op de SD-kaart

*Gerelateerd bericht:  Over Micro SD-kaart voor SwitchBot Indoor Cam/Pan/Tilt Cam/Pan/Tilt Cam 2k/3MP/Outdoor Spotlight Cam

4. Ga op het scherm met camera-instellingen naar de optie "Lokale opslag" en tik op "Formatteren" om de micro SD-kaart te formatteren.