Laatst bijgewerkt: Oktober 8, 2022

• Toepasselijke producten: SwitchBot App
  • Toepasselijk systeem: iOS, Android
  • SwitchBot app versie: 6.14.1 of eerder

Uw SwitchBot app moet versie 6.15 of hoger zijn.

Om SwitchBot-punten te verzamelen, moet u ervoor zorgen dat uw app is bijgewerkt tot de laatste versie die toegang geeft tot de SwitchBot-punten.

Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met support.

Feedback sturen

Volg deze stappen om technische hulp te krijgen van het SwitchBot-ondersteuningsteam:

Ga op hetzelfde apparaat naar SwitchBot app > Tik op Profiel > Tik op Feedback > Selecteer het product (waarvoor u ondersteuning nodig heeft) > beschrijf het probleem in detail (eventueel met media) als volgt:

• Een schermopname video die de aflosstoring laat zien. Dit helpt ons het probleem sneller te lokaliseren.