Bijgewerkt: 2022.12.13

• Toepasselijke producten: SwitchBot Pan/Tilt Cam, SwitchBot Pan/Tilt Cam 2K (3MP)
  • SwitchBot App versie: 6.19.1 of nieuwer
  • Firmwareversie van het apparaat:
    • SwitchBot Pan/Tilt Cam: 1.0.2 of nieuwer.
    • SwitchBot Pan/Tilt Cam 2K: V33.9.14 of nieuwer.

1. Zorg ervoor dat de versie van uw SwitchBot-app up-to-date is.
2. Zorg ervoor dat de Pan/Tilt Cam is toegevoegd aan de SwitchBot App en dat de firmwareversie van de camera up-to-date is.

• Ga naar de SwitchBot app, tik op het camera-apparaat.
  • Tik op het tandwiel icon⚙️ in de rechterbovenhoek.
  • Tik op Firmware Version, en ga verder met upgraden.
  • Als de update niet wordt weergegeven, log dan uit je app, log in en controleer opnieuw.

3. Zorg ervoor dat uw Micro SD-kaart (of "TF-kaart") niet groter is dan 128G. De opslaggrootte van de Micro SD-kaart (of "TF-kaart") voor de SwitchBot Pan/Tilt Cam (2K) mag niet groter zijn dan 256G.
4. Zorg ervoor dat uw Micro SD-kaart het FAT32-formaat heeft; anders wordt de Micro SD-kaart mogelijk niet herkend, of krijgt u de melding "De Micro SD-kaart heeft niet het juiste formaat". Wij raden u aan de formatteringssoftware op de onderstaande link te gebruiken om de SD-kaart te converteren naar het FAT32-formaat.
※Gebruik deze toepassing voor FAT32 formaat operatie: Formatting SanDisk USB flash drives in FAT32 format using third-party Windows applications
※Voordat u formatteert, maak dan eerst een back-up van de belangrijke gegevens.

5. Zie de onderstaande afbeelding en draai de camera omhoog om de SD-kaartsleuf bloot te leggen. Breng de SD-kaart in lijn met de kaartsleuf en duw deze voorzichtig naar binnen om de installatie van de kaart te voltooien.

截屏2022-06-21 下午3.42.06.png

6. Als u andere problemen met de SD-kaart ondervindt, neem dan contact met ons op door in de SwitchBot App op [Profiel]-[Feedback] te tikken en geef de volgende specificaties op:
- Fabrikant van de SD-kaart.
- Opslagcapaciteit van de SD-kaart.
- Aankooplink voor de SD-kaart.

Na ontvangst van het feedbackticket zullen we je vraag zo snel mogelijk analyseren. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, live chat, enz.