Het doel van dit hoofdstuk is om uit te leggen hoe je SwitchBot Meter koppelt met de SwitchBot Hub.

• Tik op het apparaatpictogram 'Meter' om toegang te krijgen tot de Meter-gegevens.
  • Ga naar de instellingenpagina door op het 'Gear'-pictogram in de rechterbovenhoek te tikken.
  • Schakel de 'Cloud Service' in.

Opmerking: Als het gedeelte 'Cloud Services' grijs is, ga dan terug naar de homepage en veeg een paar keer naar beneden om het te verversen).

Bingo! De Meter en de Hub Plus/Mini zijn gekoppeld.

Op deze manier kunt u uw telefoon gebruiken om de historische gegevens van de Meter uit te lezen, enz.

Bovendien kunt u de functie [Scènes] van de app gebruiken om verbinding te maken met Alexa / Google Home / IFTTT, enz. om apparaten automatisch in en uit te schakelen.

Let op:

• Hub Plus/Mini moet firmwareversie 2.0-1.7 of hoger hebben om te koppelen met Hub Plus/Mini.
  • Er zijn twee firmware-updates beschikbaar voor de Hub-serie: een Bluetooth-versie en een Wi-Fi-versie.
  • Voor de eerste installatie moet u eerst de firmware van het apparaat bijwerken.

*Als je vragen hebt over het gebruik van het apparaat, of als je de firmware wilt bijwerken, gebruik dan de feedbackfunctie in je SwitchBot app-profiel.

Vanaf daar zal ons ondersteuningsteam u graag helpen.

In het feedbackgedeelte kunt u uw scherm opnemen. Gebruik deze functie als je tijdens het gebruik vragen hebt.

[Profiel] → [Feedback] → [Start schermopname] → [Symbool van een camera] → Stopknop in Rood].