• Gegevensopslag
  • Gegevenssynchronisatie
  • Gegevens verwijderen

Gegevensopslag

SwitchBot Meter slaat zelf gegevens van de laatste 36 dagen op; aangezien de gegevens via Bluetooth worden overgedragen, moet u er rekening mee houden dat als u de gegevens lange tijd niet leest, het openen van de historische gegevens van de app enige tijd in beslag neemt om de grafiek te voltooien.

※Zonder dat u de SwitchBot app verwijdert, zal de app permanent temperatuur- en vochtigheidsgegevens opslaan als een cache. Natuurlijk kunnen de opgenomen gegevens worden geëxporteerd.

Met een SwitchBot Hub Mini/Hub Plus worden metergegevens voortdurend gesynchroniseerd met de SwitchBot server onder uw account vanaf het apparaat dat wordt gekoppeld tot de huidige en gegevens kunnen ook zonder beperkingen worden geëxporteerd.

Bij gebruik van een SwitchBot Hub Mini/Hub Plus is gegevensoverdracht via Wi-Fi mogelijk, zodat het uitlezen van gegevens sneller gaat. Dit is de meest aanbevolen methode voor het lezen van gegevens.


Gegevenssynchronisatie

Er zijn twee manieren waarop Meter gegevens kan synchroniseren,

1. Gegevens synchroniseren met uw telefoon via Bluetooth:

Telkens als je naar de Geschiedenis-pagina van de Meter gaat, begint de app met het downloaden van gegevens van Meter.

2. Synchroniseer gegevens met de SwitchBot server via SwitchBot Hub Mini/Hub Plus:

De SwitchBot app probeert gegevens van de SwitchBot server te downloaden/synchroniseren elke keer dat je naar de Geschiedenis pagina van Meter gaat. Meter synchroniseert alleen gegevens met de SwitchBot-server onder uw account als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan,

  • De SwitchBot Hub Mini/Hub Plus is toegevoegd aan uw account
  • De Hub Mini/Hub Plus is online
  • De meter bevindt zich in het communicatiebereik van de Hub Mini/Hub Plus. Op de apparaatkaart van de Meter op de startpagina van de app ziet u een wolkenpictogram.

Gegevens verwijderen

1. Schakel Cloud Service uit op de Meter's Instellingen pagina. Ga naar de pagina Geschiedenis van de Meter en tik op Gegevens wissen. De lokale opslag van de Meter wordt gewist.

2. Druk gedurende 15 seconden lang op de knop aan de achterkant van de Meter/Meter Plus om de Meter/Meter Plus te initialiseren en de gegevens op het hoofdgedeelte te wissen, maar laat de historische gegevens op de mobiele telefoon staan.

Opmerking: Maak een back-up van uw gegevens door op de knop Exportgegevens onderaan het gegevensscherm van de Meter te drukken voordat u de bovenstaande handelingen uitvoert.

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.