Laatst bijgewerkt:2024 Apr 22

• Gerelateerde producten: SwitchBot Meter, SwitchBot Meter Plus
  • SwitchBot App Versie: 8.3 of nieuwer

1. Controleer of de versie van je SwitchBot App up-to-date is.

2. Controleer of SwitchBot Meter/Meter Plus is toegevoegd aan uw App.

3. Stel waarschuwingen in de volgende volgorde in.

• Start de SwitchBot App en log in.
  • Tik op de relevante SwitchBot Meter/Meter Plus.
  • Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.
  • Tik op “uitgezette omstandigheden” op het scherm Instellingen.
  • Schakel indien nodig de waarschuwing voor temperatuur/luchtvochtigheid/absolute vochtigheid/VPD in.
  • Stel het waarschuwingsbereik in en sla het op.

Opmerking:

1. Wanneer ze niet worden gebruikt met ons hubproduct, worden de temperatuur en vochtigheid in rode tekst weergegeven op het SwitchBot startscherm wanneer ze het vooraf ingestelde bereik bereiken.
  2. Bij gebruik in combinatie met ons hubproduct worden de temperatuur en vochtigheid in rode tekst weergegeven op het SwitchBot Home-scherm, en ontvang je een melding op je smartphone wanneer het vooraf ingestelde bereik wordt bereikt (notificatie-toestemming vereist).

4. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via SwitchBot App > Profiel > Help & Feedback >Feedback.

SwitchBot Hub-producten: SwitchBot Hub Mini, SwitchBot Hub 2