• Laatst bijgewerkt: 11 januari 2024

• Gerelateerde producten: SwitchBot-meter, SwitchBot-meter Plus
    • SwitchBot-appversie: 7.10 of nieuwer
    • Firmwareversie: (Meter)V2.9 of nieuwer, (Meter Plus)0.6 of nieuwer

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de SwitchBot-app heeft.

2. Zorg ervoor dat de SwitchBot Meter/Meter Plus is toegevoegd aan de SwitchBot-app en over de nieuwste firmwareversie beschikt. Als de firmware van uw meter niet V2.9 is of Meter Plus lager is dan V0.6, log dan in op de SwitchBot-app → Profiel → Help en feedback → Maak een nieuw ticket.

3. Om temperatuur- en vochtigheidsgegevens op afstand te controleren, is het noodzakelijk om deze te gebruiken in combinatie met onze producten uit de hub-serie. Houd er rekening mee dat het Hub Series-product is toegevoegd aan de SwitchBot-app. (Producten uit de Hub-serie: Hub Mini/Hub 2)

4. We laten u zien hoe u een Meter/Meter Plus aansluit op SwitchBot Hub Mini/Hub 2.

• Start de SwitchBot-app en log in.
  • Tik op de toepasselijke Meter/Meter Plus.
  • Tik rechtsboven op het tandwielpictogram.
  • Tik op "Cloudservice" op het instellingenscherm.
  • Schakel cloudservices in.
  • Maak verbinding met de hubproducten in uw account.

5. Instellingen in stap 4 maken externe bevestiging van temperatuur- en vochtigheidsgegevens mogelijk. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op door in te loggen op de SwitchBot-app → Profiel → Hulp en feedback → Een nieuw ticket maken.