Laatst bijgewerkt: 2023 okt 20
  • Gerelateerde producten: SwitchBot Hub 2
  • SwitchBot App-versie: 7.7 of nieuwer
  • Firmwareversie: 1.0-0.9 of hoger

1. Voordat u de afstandsbediening van het huishoudelijke apparaat registreert, voegt u eerst Hub 2 toe aan de SwitchBot-app.

Gerelateerd bericht: Hub 2 instellen

2. Open de SwitchBot-app, registreer de afstandsbediening van het huishoudelijke apparaat in de volgorde van "+" in de rechtermiddenhoek van het overeenkomstige Hub →2-scherm.

3. Omdat de leermethode kan verschillen afhankelijk van het modelnummer van de infraroodafstandsbediening, zullen we u door de volgende vier leermodi leiden "Smart Learning / Automatic Learning", "Search Manufacturer / Manual Learning", "Customization / Button Learning" en "Other".

"Smart Learning" (automatische leerfunctie op afstand)

• Selecteer de juiste Hub 2
  • Tik op de "+" in de rechtermiddenhoek van het scherm.
  • Selecteer Huishoudelijke apparaten
  • Tik op Afstandsbediening Auto Learn
  • Plaats de afstandsbediening van het huishoudelijke apparaat dichter bij hub 2 en druk op de aan/uit-knop.
  • Test de sjabloon die is uitgekomen totdat deze werkt
  • Bewaar afstandsbediening die feilloos werkt

"Fabrikant zoeken" (handmatig leren van afstandsbediening)

• Selecteer de juiste Hub 2
  • Tik op de "+" in de rechtermiddenhoek van het scherm.
  • Selecteer Huishoudelijke apparaten
  • Tik op Afstandsbediening Handmatig leren
  • Zoeken door fabrikant en modelnummer in te voeren
  • Test de sjabloon die uitkomt
  • Als het goed werkt, slaat u de afstandsbediening op

"Customize" (afstandsbediening knop leren)

• Selecteer de juiste Hub 2
  • Tik op "Afstandsbediening toevoegen"
  • Selecteer Huishoudelijke apparaten
  • Tik op de knop Leren op de afstandsbediening
  • Leer elke knop één voor één
  • Afstandsbediening opslaan

"Overig"

In de modus "Overig" kunt u vrijelijk knoppen voor de afstandsbediening toevoegen en u kunt de geleerde knoppen ook vrij benoemen. Het wordt het meest aanbevolen voor degenen die een doe-het-zelf afstandsbediening of knop hebben.

• Schuif naar de onderkant van de apparatenlijst en tik op Meer. Geef je knop een naam en begin met leren.
  • Nadat het indicatielampje in de linkerbovenhoek van het Hub 2-apparaat is uitgeschakeld, drukt u eenmaal op de afstandsbedieningsknop en wacht u tot het indicatielampje knippert.
  • Als de knop wordt herkend, ziet u een successuggestie, tik op "Test" om te controleren of het apparaat daadwerkelijk werkt. Als het niet reageert, registreert u zich opnieuw met "Learn Again". Nadat u alle knoppen hebt geleerd, geeft u de afstandsbediening een naam en slaat u deze op. Hiermee is de registratie voltooid.

Airconditioner aanpassingsmodus

Raadpleeg het volgende omdat de aanpassingsmodus van de airconditioner verschilt van de aanpassingsmodus van gewone huishoudelijke apparaten.

Hoe de afstandsbediening van de airconditioner te registreren in "Aanpassen"