Laatst bijgewerkt: 2023 mei 17

• Verwante producten: Hub 2
  • iOS Version: 16.5 or newer
  • Apple TV Version: 16.5 or newer

"Home Hub vereist" weergegeven.

Oplossing:

Een HomePod Mini of Apple TV is noodzakelijk.

Kan niet toevoegen: het indicatielampje van Hub 2 knippert langzaam.

Oplossing:

1. Schakel Bluetooth in op uw smartphone en koppel hem opnieuw.

2. Als de Matter-scancode niet aan de achterkant van het Hub 2-apparaat is bevestigd, volg dan deze instructies bij het selecteren van accessoires in de Home App: tik op "My Accessory Isn't Shown Here" in plaats van de nabijgelegen Hub 2 te kiezen, en ga dan verder met het invoeren van de code.

Kan geen verbinding maken: Hub 2 indicatielampje geactiveerd.

Oplossing:

Schakel mDNS in op uw Wi-Fi-router thuis. Raadpleeg de fabrikant voor specifieke instellingen, want deze kunnen per model router verschillen.

Kan geen 11-cijferige Matter Scan-code invoeren.

Oplossing:

Werk je iOS bij naar versie 16 of later.

De HomePod Mini en Apple TV zijn niet verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als Hub 2.

Oplossing:

Zorg ervoor dat Hub2, iPhone en Homepod Mini/Apple TV zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk (2,4 GHz).

De iCloud-sleutelhanger is niet geactiveerd.

Oplossing:

• Open de app Instellingen op je iPhone.
  • Selecteer Apple ID.
  • Selecteer iCloud.
  • Selecteer Sleutelhanger en activee