Opdateret: Mar 13th, 2023

• Anvendelige produkter: SwitchBot Bot, Motion Sensor, Contact Sensor, Lock, Keypad, Keypad Touch, Meter (Plus), Blind Tilt, Curtain
  • SwitchBot App Version: V6.24 eller nyere

1. Hvis der ikke er tilføjet SwitchBot-produkter med hub-funktionalitet til din SwitchBot-konto, eller hvis de er tilføjet, men der ikke registreres SwitchBot Bluetooth-enheder inden for deres Bluetooth-rækkevidde, viser SwitchBot App et Bluetooth-ikon i øverste højre hjørne af SwitchBot Bluetooth-enhederne.

Produkter med hub-funktion: Products with hub function: SwitchBot Hub Mini / Ceiling Light / Ceiling Light Pro

2. Hvis et SwitchBot-produkt med hub-funktion er på din SwitchBot-konto, og der registreres en SwitchBot Bluetooth-enhed, kan cloud-tjenesten slås til, og der vises et cloud-ikon i øverste højre hjørne af SwitchBot Bluetooth-enheden, selv om du kun bruger en Bluetooth-forbindelse.

I så fald skal du kontrollere status for "Cloud Services" på enhedens indstillingsside for at se, om cloud-tjenesten faktisk er tændt eller slukket.