Bijgewerkt: 21 februari 2023

• Toepasselijk product: Hub Mini
  • SwitchBot App Versie: V6.23 of nieuwer

1. De schemachip is meestal ingebouwd in het apparaat zelf en werkt alleen met Bluetooth-communicatie (de Ceiling Light-serie is een uitzondering).

Opmerking: Als u alleen Bluetooth-communicatie gebruikt, wordt aanbevolen de tijd eenmaal per week te corrigeren. Anders zal het na lange tijd van gebruik stoppen met werken.

2. Gebruik de schemafunctie van het apparaat om het apparaat op de ingestelde tijd te activeren.

3. Scène-instellingen hebben meer variatie, waaronder een schema-functie. In scène-instellingen kunnen schema's worden ingesteld als voorwaarden, en acties kunnen worden ingesteld volgens zonsopgang/ondergang.

4. In de scène is de actie-instelling anders dan de schema-functie van het apparaat, en het is mogelijk om andere apparaten als acties in te stellen.

5. Heb je vragen of wil je een scène aanvragen, log dan in op de SwitchBot app → Profiel → Feedback.